ទៅមើលការដាំដុះរបស់បងប្អូនប្រជាកសិករ

សិស្សសាលា សណ្ឋាគាសាលាបាយ ផ្នែក Cooking បានចុះទៅមើលការដាំដុះរបស់បងប្អូនប្រជាកសិករ
នៅស្រុកប្រាសាទបាគង និងបានយល់ដឹងអំពី ការដាំដុះ ការការពារ ការជ្រើសរើសពូជ​ ការប្រើប្រាស់ជីធម្មជាតិ និងការផលិតជីកំប៉ុស ។ល។ យើងបានឃើញពីផលិតផលមួយចំនួន ដូចជា ត្រប់ អំពៅ ត្រកួន (៣០ មករា ២០១៦)​ ។










Post a Comment

Previous Post Next Post